Orgasme borst bestaat – en hoe het te krijgen

Ja! Het is moeilijk om te zeggen welk percentage vrouwen zo’n orgasme kan ervaren. In een studie met de deelname van 213 mensen bevestigde 29% dat ze een orgasme kregen van « sensaties, uiteenlopende cirkels van de borst en tepels ». Echte figuur kamagra vrouw kan veel lager zijn.

Niettemin, veel liefdespellen met borsten, ongeacht of het leidt tot het maximale punt van plezier of niet. Een overzicht van 4500 deelnemers aan één datingsite toonde aan dat 63% van de stoom van invloed houdt.

Er zijn wetenschappelijk bewijs dat een dergelijk orgasme mogelijk is. Studie met behulp van de resultaten van de MRI-brein toonde aan dat de stimulatie van tepels dezelfde gebieden van de hersenen activeert die de vagina of clitori aanraakt. Deze zone wordt een genitale sensorische cortex genoemd. Het betekent dat alles mogelijk is!

Ten slotte dragen games met tepels

bij aan de emissie van oxytocine – hormoon die verantwoordelijk is voor het gevoel van nabijheid en communicatie met een partner die de manifestatie van depressie vermindert. en het veroorzaken van weeën tijdens de bevalling. Gespierde sneden in de intieme zone komen voor tijdens het orgasme.

En hoe een tepel orgasme te krijgen?

Langzaam pad naar plezier – de beste manier. Partner mag niet chaotisch mijn borsten als een jet! Laat hem beginnen met lichte cirkelvormige bewegingen met vingertoppen, soms enigszins grijpende tepels.

Laisser un commentaire