Veiligheid boven alles is mogelijk om zwanger te worden in kritieke dagen

Veiligheid vooral: kan ik zwanger worden in kritieke dagen?

De gemiddelde menstruele cyclus duurt 28 dagen, maar elke vrouw heeft individuen: misschien 21 en 35. Het bestaat uit verschillende fasen. Menstruele – maandelijks zelf, die een gemiddelde van 5-6 dagen duren. Dan begint de folliculaire fase, waarbij het lichaam bereidt een eicel vrijgeven. In de ovulatiefase, de eicel is klaar voor bevruchting. Tenslotte de luteïne fase optreedt.

Als de bevruchting heeft plaatsgevonden, zal de kritieke dagen verdwijnen (het gebeurt dat er geen, maar het is zeldzaam), als er niets kwam naar buiten, de cyclus herhaalt. Gemiddelde tijd van de eisprong tot menstruatie – 14 dagen.

Is het mogelijk om zwanger in kritieke dagen krijgen?

Het is belangrijk te onthouden dat na elke sex contact zwanger kan worden, ongeacht of je selectie of niet. Natuurlijk, de kans op zwangerschap in perioden is klein, maar het heeft nog steeds, en dat is de reden waarom. Spermatozoa kan tot 96 uur (vier dagen) leven, en als u een vroege ovulatie hebt, zullen ze tijd originele cialis kopen hebben om het verse ei « in te halen ».

Wanneer de ovulatie komt?

Het hangt af van de duur van de cyclus. Bijvoorbeeld, met een korte cyclus van 23 dagen, kan het gebeuren op de negende, en bij een 33-dag – op de 19e. Ovulatie zelf

duurt 12-48 uur, die samen met de levensduur van spermatozoa, ontstaat een vrij groot raam voor het voorkomen van zwangerschap.

Hoe om zwangerschap te voorkomen?

Het antwoord is duidelijk: te worden beschermd. Best – condoom, tablets, spiraal, injecties, gips. Vertrouw op de kalender methode, onderbroken handeling of warme douche is het niet waard. Spermatozoa bereikt cervicale cervicals in een kwestie van minuten, en je bent waarschijnlijk niet de tijd om af te wassen hebben. In het geval van de PPA, vergeet niet dat, tijdens de seks, cumshots ook opvalt en genoeg sperma spermatozoa is genoeg om alle voorzorgsmaatregelen te verminderen.

Laisser un commentaire