11 momenten in seks die je niet zou moeten schamen

Recht hebben! 11 momenten in seks die je niet zou moeten schamen

Je bent niet verplicht om sperma te slikken, kan een diepe blowjob maken of iets dat hij in porno zag of met de eerste deed. Als dit alles is gedaan, laat hem dan kamagra 100 mg ook naar iemand anders zoeken.

2. Wil

https://www.sarasotamanateelocksmith.com/automotive-locksmith/

de vibrator gebruiken

Voor zelfvoldoening of tijdens seks. Als hij deze gadget met zijn tegenstander beschouwt, kan hij je waarschijnlijk niet naar een orgasme brengen.

3. Uitkleden

Imperfecte sites moeten niet verrast zijn, zeker dat ze het hebben! De persoon die voorgekoppeld zou moeten worden, zal nooit lachen om acne op zijn rug. En als je het je niet kunt veroorloven om aan het licht te gaan – geloof me, het probleem is niet in jou.

4. Lowrikant nemen

In de maatschappij wordt nog steeds als onfatsoenlijk beschouwd om dergelijke vragen te bespreken, maar u hebt het volledige recht op extra smeermiddel. Schud je twee minuten op je borst – dit is geen opwinding.

5. Je kunt geen vaginale seks inschakelen

Endometriose en vaginisme maken vaginale penetratie pijnlijk voor de meeste vrouwen. Er zijn veel andere opties om een ​​aangename tijd in bed te hebben.

6. Je hebt een laag libido

Seksueel verlangen naar alles. Misschien heb je dit geslacht helemaal niet nodig! Of, bijvoorbeeld, je hebt depressie, het libido is depressief met medicijnen of beïnvloedt iets anders. En als hij hierdoor veel zorgen te maken, is het niet nodig om iets te doen tegen de wil.

Laisser un commentaire