7 geslachtssoorten die elk paar zouden moeten proberen

Als je ergens overal en tijd niet haast – de auto, waarom dan niet uit grondige, mentale en geïnspireerde liefhebbende lessen krijgen die je ware gevoel van intimiteit geven? Voor zover het sensueel zal zijn, hangt het niet zo veel van waar dit te doen (niet noodzakelijk om te genieten van liefde in het gedrapeerde fluwelen boudar), hoeveel van hoe bewust u van het proces geniet. Haast je niet, stret je het plezier, onderzoek elke centimeter van elkaars lichaam, maak elke minuut doorgebracht in de armen van je geliefde persoon.

2. Seks « snel »

Het is als een aardbeving. Splash van adrenaline, gevoelens over de rand, energie en groeven. Dit is niet alleen de mogelijkheid om de weg uit hun passie te geven, maar ook de manier om een ​​compliment-partner te maken. Laat hem zien hoe je dorst.

Bovendien, als hij moe is en hij een zware dag had, is het een geschikte techniek voor het verwijderen van stress. Soms wil een man niet haasten en genieten van intimiteit, en soms – verwijder gewoon de spanning. Als je ziet dat dit het tweede geval is, kun je niet eens lastig vallen met uitkleden. Pas gewoon bij je broek en help hem zijn held van de broek te bevriezen.

Het belangrijkste in snelle seks is om ervoor te zorgen dat je nat genoeg bent. Als je geen tijd hebt om dit natuurlijk te bereiken, gebruik dan smeermiddel.

3. Comfortabele seks

Niemand kan alleen kruiden eten: ik heb nodig en eten gemakkelijker. Zowel in bed. Soms wil je iets buitencape, en soms – eenvoudige seks in een handige positie en zonder trucjes. Misschien is dit niet een van die nachten die je mijn hele leven herinnert, en niet iets spannends, maar een aangename en niet spannen.

4. Theater van één kijker

Sommigen geloven dat het gemakkelijker is om te presteren voor een drukke menigte dan masturberen voor je partner. Maar als het je lukt om jezelf te overwinnen – het is het waard. Experts beweren te zien hoe een vrouw zich voldoet – dit is een van de meest voorkomende mannelijke fantasieën. Dit is niet alleen een kleine show voor hem, maar ook een les: laat hem zien welke manipulaties vooral aangenaam voor je zijn.

Bovendien, wanneer u met elkaar deelt, brengt deze deze intieme geheimen dichterbij.

5. Wild, gepassioneerd, dierlijk geslacht

Primitief en ongebreideld, hij wordt zijn buren wakker, maakt huisdieren bang en spreidt het bed in chips. De luidste ben je kreunend en ouder dank aan passie, hoe beter.

Uitstekende pose voor dit soort Socia – Doggi-stijl. Huil hem voor de handen en wikkel ze om je middel; Dus, je zult een man geven om te begrijpen hoeveel je wilt dat hij zijn bewegingen voortzet. Houd je hoofd verlaagd – dus je ontspant je rug en je kunt het bekken energiek versterken.

6. Onderdanig

Gebruik het natuurlijke leunend van een man om te veroveren. Als hij zich voelt als een heer van de situatie, is hij te paard. In je groterheid – je kracht en de sterkste manier om het te starten.

Tijdens het voorspel lachen de benen en gooien hun handen achter het hoofd en houden een kussen of achterkant van het bed zodat al je lichaam aan zijn streling wordt gegeven. Laat hem je binnengaan en je benen opheffen, ze zo snel mogelijk zo breed verzamelen. Dit geeft hem een ​​ruimte voor alle manoeuvres en zal bewegingen doen – diepe fricties of ondiepe schokken.

Draai vervolgens je benen naar de schouders, zodat hij je kan nemen voor de enkel en verdun of vermindert terwijl hij wil. Vraag hem, zodat hij je dwong om te klaarkomen. Dit betekent dat je hem vertrouwt om de parade te bevelen, omdat ik vertrouwen heb in zijn vaardigheden.

7. Dominatie van vrouwen

Als hij meestal degene is die je seksueel aanvalt, is het tijd voor een variëteit om rollen te veranderen. Maar echt verslavend bij de partner, zult u slagen wanneer dit verlangen niet wordt gepraat en u echt wakker wordt om de bolders van het bord in eigen handen te nemen.

Als je een geschikte humeur hebt, zadel je knappe man en zeg: « Vandaag is mijn beurt om te bevelen ». Neem het een lid en begin met LED door zijn cliënt, alsof zijn waardigheid – dit essentiahealthjobs.com/getrouwd-met-een-arme-enge-verhalen-over-ongelijke/ is je persoonlijke seksspeeltje.

Wanneer u dit « speelgoed » in jezelf invoert, drukken we de handen van de partner op het bed of binden ze ze aan het hoofd van

https://www.kempingezzvelunk.com/kapcsolat/

de sjaal of kousen en in de tussentijd, TREC over zijn greep cirkelvormige bewegingen. Je kunt leunen zodat de man de tong kan krijgen naar je borst- en strelingspoorten.

Een andere geschikte positie in dit geval is een « meisje van boven » in Posse 69. Tri over de taal van de partner met zijn gevoelige punten en bewegen de dijen heen en weer in hetzelfde ritme waarin hij zelf het met lippen en tong streelt.

Laisser un commentaire