Hoe de intieme voorkeuren van Oekraïners te veranderen – Seks.

Seks op quarantaine: nieuwe trends in de wereld van intieme gadgets

World quarantaine geïntroduceerd vanwege coronavirus pandemie COVID-19, Made aanpassingen aan alle aspecten van het openbare leven: bedrijf, werk, familierelatie, fysieke conditie en natuurlijk seksleven.

Aan de ene kant verschenen degenen die in quarantaine intrekken met hun tweede helft meer tijd verschenen om seks te hebben en elkaar kennen in een intiem plan. Aan de andere kant vervelend bekende seks, en ze zijn op elke manier op zoek naar diversiteit.

Oprichters van de eerste en grootste sekswinkels in Oekraïne "Pomp" Ze vertelden hoe de quarantaine de voorkeuren van Oekraïners tijdens quarantaine trof.

Lees ook
5 Sex Trends die zonde niet proberen

"Inderdaad, mensen zijn actiever geworden bij het kopen van seksspeeltjes. Interessant is dat kopers meer geïnteresseerd zijn geworden "Stille goederen", stille vibrators, zoals. Immers, vaak zijn ze niet alleen thuis, maar met geliefden en kinderen. In dergelijke omstandigheden is stilte van groot belang. Ook, indien eerder zou kunnen onderhandelen over antiseptica, is nu Sanitizer in elke bestelling.

Een significant verhoogde vraag naar smeermiddelen en speciale middelen voor het verwerken van speelgoed, evenals intieme cosmetica voor gepaarde games – massagekaarsen en -oliën.

"Permanente kopers klagen dat thuis in de trainingen handig zijn, maar vers", – Ze zeggen in sekswinkel, daarom is het niet vreemd dat ze erotisch pakken en accessoires begonnen te kopen voor rollenspellen meer in quarantaine: van klassieke verpleegsters en meiden naar meer exotisch.

De sekswinkel heeft ook de top 5 opgemaakt voor quarantaine seksspeeltjes. Het bevat een

vibrationano met slimme controle, ballen voor het opleiden van intieme spieren, siliconen anale plug, dubbelzijdige realistische masturbator en vibrator voor koppels.

Lees ook
Orgasmejacht: Hoe leren om een ​​piek van plezier in bed te bereiken

Bovendien markeert het netwerk een giek van interesse in speelgoed voor degenen die gedwongen zijn om op afstand te blijven met hun tweede helft. In dergelijke gevallen komen de apparaten bij de redding met de mogelijkheid om de smartphone te beheren – de ideale optie tijdens het beginsel van vasthouden van de afstand werd zo belangrijk.

Vandaag in het arsenaal van merken zijn er onafhankelijk speelgoed en stoomruimten: vibrators, masturbators, clitorale stimulerende middelen, erectie-ringen, anale files en anderen. Om een ​​partner of partner aan te sluiten op uw apparaat, is het genoeg om een ​​link te verzenden, de applicatie te downloaden en de speelgoedvibraties te beheren die u kunt op zijn minst uit de aangrenzende kamer, tenminste buy cheap levitra uit een ander land.

Experimenteer en was je handen met zeep!

Lees ook: Hoe doe je Erotische massage, van welk bloed zal koken

Laisser un commentaire